Cupcakes crocanți cu malț de ciocolată
Crunchy Chocolate Malt Cupcakes este un desert care servește 24. O porție conține 388 de calorii , 6 g de proteine și 24 g de grăsime . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sare cușer, făină, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 28% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Roca fragilă, sărată, crocantă de migdale , orez sălbatic din California și înveliș cu varză de vită cu brânză ricotta crocantă și salată colorată și crocantă de rodie și spanac .
Instrucțiuni
Presărați zahărul uniform într-o tigaie mare și adăugați siropul de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând o dată sau de două ori. Continuați să fierbeți, răsturnând tigaia, dar fără amestecare, până când caramelul devine chihlimbar. Se toarnă cu grijă smântâna groasă (se poate stropi) și se adaugă untul. Se fierbe, amestecând constant, până când caramelul este omogen, aproximativ 2 minute.
Combinați ambele ciocolate și sarea într-un castron mediu rezistent la căldură.
Se toarnă caramelul fierbinte peste ciocolată și se lasă să stea până se topește, aproximativ 5 minute.
Bateți până când devine omogen și strălucitor, apoi acoperiți și lăsați-l la frigider până când se fixează, cel puțin 4 ore sau peste noapte. (Gzura se poate face cu până la 2 zile înainte.)
Pregătiți cupcakes: Poziționați un gratar în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 375 de grade F. Tapetați două tavi de brioșe de 12 cești cu căptușeală de hârtie.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron. Cerneți laptele de malț și pudra de cacao într-un alt castron.
Bateți zahărul și untul într-un al treilea castron cu un mixer până devin ușor și pufos, aproximativ 7 minute.
Adăugați amestecul de lapte praf de malț și bateți până se omogenizează.
Adaugam ouale pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în trei părți, alternând cu jumătate și jumătate din două părți, începând și terminând cu făină.
Împărțiți aluatul în mod egal între cupele pregătite, umplându-le fiecare aproximativ trei sferturi din timp.
Coaceți până când o scobitoare introdusă într-un cupcake iese curată, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească în tavă 10 minute, apoi transferați cupcakes pe rafturi pentru a se răci complet.
Bateți glazura răcită cu un mixer sau bateți până când se îngroașă, aproximativ 2 minute, dar nu o bateți.
Se întinde pe cupcakes sau se transferă într-o pungă de patiserie cu vârf stea și țeavă deasupra. Se da la frigider pana este gata de servire, apoi se presara cu cereale.