Cupcakes clasice cu glazură de bezea de lămâie
Cupcakes clasic cu glazura de lamaie bezea ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 269 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari pastelați, cremă de tartru, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes De Ciocolată Cu Glazură De Bezea, Cherry Bomb Prajiturele Cu Bezea Glazura, și Cupcakes de dovleac cu glazură de bezea de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipamente speciale: standard 12 (1/2 cană) briose tin
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați cositorul de brioșă cu garnituri de cupcake.
Bateți făina, praful de copt și sarea împreună într-un bol mediu.
Într-un alt bol mediu, bateți ouăle și zahărul cu un mixer electric până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 2 minute. În timp ce bateți, turnați treptat untul și apoi vanilia.
În timp ce amestecați încet, adăugați jumătate din ingredientele uscate, apoi adăugați tot laptele și urmați cu restul ingredientelor uscate. Aveți grijă să nu se amestecă peste aluat. Împărțiți aluatul uniform în cositorul pregătit (aproximativ 1/3 cană de aluat pe cană de tort.)
Coaceți până când un tester introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 20 până la 25 de minute. Se răcește cupcakes pe un raft în staniu timp de 10 minute, apoi se îndepărtează. Se răcește complet pe raft.
Pentru bezea: aduceți câțiva centimetri de apă la fiert într-o cratiță care poate ține vasul unui mixer deasupra apei.
Bateti albusurile, zaharul, sucul de lamaie si coaja, crema de tarter si sare in castron cu mana. Setați vasul deasupra apei fierbinți și continuați să bateți până când amestecul este fierbinte la atingere și zahărul se dizolvă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Transferați amestecul într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți la viteză medie-mare până când bezea se răcește și menține un vârf moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați câteva picături de colorant alimentar dorit și continuați să bateți până când deține vârfuri rigide.
Pentru a decora: folosind o lingură, o spatulă offset sau o pungă de conducte, o păpușă, o răspândire sau o bezea de țeavă deasupra fiecărui cupcake. Folosiți spatele unei linguri pentru a crea vârfuri și văi în cupcake, după cum doriți.