Cum să tăiați o anghinare
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., cum să tăiați o anghinare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 1 porții cu 663 calorii, 43G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Dacă aveți carne de vită, carne de porc, pastan și tăiței și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Carne De Vită Tapiterie Sukiyaki, {Trim fată sănătoasă} vis scorțișoară rola într-o cană // THM, și Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare.
Instrucțiuni
Strângeți o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă: dacă tăiați mai mult de o anghinare, strângeți o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă cu gheață. Veți arunca anghinare tăiate în acest castron pentru a le împiedica să se rumenească în timp ce lucrați pe alții.
Scoateți frunzele verzi exterioare, apoi scoateți petalele galbene: începeți prin a rupe frunzele de anghinare și a le arunca într-un castron mare gol. Când ajungeți la petalele galbene, scoateți-le. Ștergeți suprafața expusă cu cealaltă jumătate de lămâie pe care ați tăiat-o.
Scoateți frunzele cu vârf roz: aveți grijă când ajungeți în centrul roz al frunzelor de anghinare. Există spini ascuțiți la capătul frunzelor interioare. Scoate-le afară.
Folosiți un cuțit pentru a scoate sufocarea fuzzy. Veți dori să tăiați cel mai îngust strat al inimii pentru a obține tot sufocarea fără a tăia prea mult din inima delicioasă.
O notă despre tot acest proces. Nu o faceți dacă există distrageri. Trebuie să te concentrezi. Veți folosi un cuțit ascuțit aproape de mâini. Deoarece anghinarea este dură când este crudă, vă puteți tăia cu ușurință dacă vă luați ochii de la ceea ce faceți.
Frecați lămâia tăiată peste inima de anghinare expusă: odată ce sufocarea fuzzy este afară, ungeți lămâia tăiată pe toată inima expusă.
Acest lucru împiedică inima să se oxideze și să devină maro. O anghinare este încă perfect comestibilă atunci când este oxidată, pur și simplu nu este deosebit de atractivă.
Tăiați toate, cu excepția ultimului centimetru sau cam așa ceva din tulpină. Frecați sucul de lămâie pe capătul tăiat.
Tăiați exteriorul verde dur al restului inimii.
Tăiați-vă în timp ce rotiți anghinarea, tăiați doar partea verde tare și lăsând verde deschis dedesubt. Frecați asta cu lămâie.
Pentru a termina, tăiați stratul exterior de pe tulpină și apoi acoperiți încă o dată toată inima cu lămâie. Aruncați în baia de apă cu lămâie și treceți la următoarea.
Iată un sfat: pe măsură ce lămâia tăiată se epuizează, puneți-o în baia de apă, ceea ce va ajuta la menținerea conținutului ridicat de acid citric al băii și va ajuta la menținerea anghinarelor să nu se rumenească.