Cum să faci prăjituri cu crab
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete pescatariene în cutia de rețete, Cum să faceți prăjituri cu crabi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest aperitiv are 262 de calorii, 24 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,19 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ou, sos worcestershire, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. 239 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70%, care este solid. Rețete similare includ How to Make Crab Cakes, Crab Cakes Like Joe's Crab Shack și Crab Cakes.
Instrucțiuni
Amesteca biscuiti sarati, maioneza, mustar de Dijon, condimente pentru fructe de mare, sos Worcestershire, ou, sare si piper cayenne intr-un castron mare.
Amestecați carnea de crab până când amestecul este combinat, dar încă gros. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Presărați pesmet pe o farfurie.
Formați amestecul de crabi răcit în 4 chifteluțe mici și groase; acoperiți complet cu pesmet.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți prăjiturile de crab până devin maro auriu, aproximativ 4 minute pe parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul poate fi asociat cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Ai putea încerca vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului Russian, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin extraordinar de echilibrat, cu arome de pere coapte, măr crocant și un condiment cremos de vanilie.