Cum se face Tripa în stil Roman necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 707 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină pancetta, fulgi de piper, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Tripă în stil Roman trippan alla Romana, Trippan alla romana (Tripă în stil Roman), și Pui În Stil Roman.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, Tripa, oțetul, sarea, vanilia și frunza de dafin într-un vas mare la foc mare. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se acumulează. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți oala și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Transferați Tripa pe o farfurie și lăsați-o deoparte să se răcească. Rezervați 1 până la 2 căni de lichid de gătit.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pancetta și ceapa; gatiti si amestecati pana cand pancetta se rumeneste si ceapa este translucida, 6 pana la 7 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de pancetta; gatiti si amestecati pana cand sunt aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se amestecă sosul marinara, 1 cană de lichid de tripă rezervat și fulgi de ardei roșu în amestecul de pancetta. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
6
Tăiați Tripa în cuburi de 1 inch și adăugați la sosul marinara-pancetta; se amestecă pentru a se combina. Dacă este necesar, adăugați 1 cană de lichid de tripă rezervat. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se amestecă fasolea garbanzo și menta în sos. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Se presară brânză Parmigiano-Reggiano și se servește.