Cum se face Tripa în stil Roman

Cum se face Tripa în stil Roman
Cum se face Tripa în stil Roman necesită aproximativ 2 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 707 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină pancetta, fulgi de piper, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Tripă în stil Roman trippan alla Romana, Trippan alla romana (Tripă în stil Roman), și Pui În Stil Roman.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, Tripa, oțetul, sarea, vanilia și frunza de dafin într-un vas mare la foc mare. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se acumulează. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți oala și fierbeți timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați Tripa pe o farfurie și lăsați-o deoparte să se răcească. Rezervați 1 până la 2 căni de lichid de gătit.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pancetta și ceapa; gatiti si amestecati pana cand pancetta se rumeneste si ceapa este translucida, 6 pana la 7 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de pancetta; gatiti si amestecati pana cand sunt aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se amestecă sosul marinara, 1 cană de lichid de tripă rezervat și fulgi de ardei roșu în amestecul de pancetta. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
6
Tăiați Tripa în cuburi de 1 inch și adăugați la sosul marinara-pancetta; se amestecă pentru a se combina. Dacă este necesar, adăugați 1 cană de lichid de tripă rezervat. Se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se amestecă fasolea garbanzo și menta în sos. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Se presară brânză Parmigiano-Reggiano și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista