Cum se face Hash de carne de vită Corned
Cum de a face carne de vită hash Corned ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, carne de vită cornată, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt CARNE DE VITĂ HASH, Carne De Vită Hash, și Carne De Vită Hash.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până aproape fraged, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Se scurge și se toacă fin.
Gătiti carnea de vită într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu până când grăsimea începe să se redea. Se amestecă ceapa verde, sarea și piperul în carnea de vită.
Adăugați usturoiul și untul; gătiți și amestecați până când untul se topește și usturoiul este parfumat, 1 până la 2 minute.
Amestecați cartofii, salsa și un vârf de sare în amestecul de vită. Se amestecă amestecul în tigaie cu o spatulă și se împarte hash-ul în 4 secțiuni. Gatiti, fara agitare, pana cand se formeaza o crusta pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți secțiunile și gătiți până când se formează din nou o crustă pe fund, cu aproximativ 5 minute mai mult. Repetați procesul de gătit și flipping, flipping la fiecare 5 minute, până când hash-ul rămâne împreună și are o crustă aurie, de la 10 la 15 minute.