Cum se face friptură de vită

Cum se face friptură de vită
Cum de a face friptură de vită muschiulet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 314 calorii, 42G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,91 USD pe porție. 97 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de filet de vită, oțet de tarhon, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită, și Friptură De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile porcini și apa într-un castron; înmuiați până se înmoaie, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și rezervați lichidul. Tăiați și puneți ciupercile și lichidul rezervat deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Condimentați generos carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați carnea de vită în tigaie; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, 5 pana la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Reduceți focul la mediu și amestecați 1 lingură de unt, șalotă și un vârf de sare; gătiți până când șalotele sunt moi și translucide, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Se toarnă oțet de tarhon în tigaie și se fierbe în timp ce se răzuiesc bucățile rumenite de pe fund. Se amestecă până când lichidul se reduce la jumătate, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De TarhonOțet De Tarhon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă bulion de vițel, smântână, 1/2 cană lichid de ciuperci rezervat, ciuperci, sare și piper; se amestecă pentru a se combina. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De VițelStoc De Vițel
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea este medie rară, aproximativ 45 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Transferați carnea într-o farfurie și cort liber cu folie. Puneți tigaia la foc mare și aduceți sucurile de tigaie la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Se amestecă 1 lingură de unt și tarhon; se condimentează cu sare și piper după gust. Întoarceți filetul și orice sucuri acumulate în tigaie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista