Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Cuburile eschimos pentru vară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, miere, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scandalos Eskimo Baruri, Eskimo Kiss (Rodie Condimentată-Cidru De Mere), și Eskimo plăcintă cu fistic / arderea bucătărie cu crema de unt Blondie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați pepene verde, pepene galben, miere, zmeură, căpșuni, zahăr și suc de lămâie într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De Calorii
Pepene Galben
Pepene Verde
Pepene Galben
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă sucul de fructe amestecat în forme și se acoperă cu folie de aluminiu; introduceți un băț în centru. A se păstra la congelator până la congelare, aproximativ 4 ore.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.