Crăciun Petits Fours
Christmas Petits Fours ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 70. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, gălbenușuri de ou, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Petits Fours, Petits Fours, și Petits Fours.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle și gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat zahărul, bătând până când este gros și de culoare lămâie.
Combinați făina și praful de copt; adăugați treptat la amestecul de ouă cu lapte și unt, bătând bine după fiecare adăugare. (Aluatul va fi gros).
Se întinde uniform într-un 15-in uns și făinat. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 de minute 12-15 sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet.
Tăiați o felie subțire de pe fiecare parte a tortului.
Tăiați tortul în 1-1 / 4-in. pătrate. Înghețați prăjiturile.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Se aduce la fierbere, fără agitare, până când un termometru de bomboane citește 226. Se răcește la 100 de metri; se bate în zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Păstrând glazura caldă, înmuiați pătratele de tort în glazură cu o furculiță cu două dinți, permițând scurgerea excesului.
Așezați pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată.
Adăugați apă fierbinte, 1 linguriță la un moment dat, dacă glazura devine prea groasă.
Lăsați să se usuce complet. Decorați cu glazură și stropi.