Crustade de pere braconate cu vin cu înghețată
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 375 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, frunze de dafin, tort gros de lire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Asiatice Braconate Cu Vin De Prune, Piersici braconate cu vin cu înghețată, și Cireșe braconate în vin roșu cu cremă de Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă vinul, zahărul, boabele de piper, coaja de portocală și frunza de dafin într-o cratiță medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare; acoperiți și fierbeți 5 minute.
Adăugați pere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când perele sunt fragede, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute. Se răcește la temperatura camerei. Se răcește până se răcește, aproximativ 6 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Scoateți perele din lichid. Se strecoară lichidul într-o cratiță mică și grea. Se fierbe până când lichidul se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 8 minute.
Bateți amidonul de porumb și sucul de portocale într-un castron mic pentru a amesteca.
Se adaugă în cratiță și se amestecă până când sosul fierbe și se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Scoateți sosul de pe foc și răciți ușor.
Tăiați felii de tort de lire în diagonală în jumătate. Tăiați subțire perele pe lungime. Aranjați 2 triunghiuri de tort de lire și 1 jumătate de pere feliate pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Acoperiți fiecare cu înghețată; stropiți cu sos.