Crupe și mormăieli
Crupe și mormăieli ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1135 calorii, 81G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $9.03 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 2. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați avocado, rockfish, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Mormăieli De Afine, Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică, și Grits Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, pregătiți grăsimile. Aduceți apa și sarea la fiert într-o oală cu fund greu.
Șoptind tot timpul, adăugați grăsimile într-un flux constant. Reduceți focul la mic sau mediu-mic și gătiți, amestecând frecvent, timp de 10 minute, sau până când grăsimile au înflorit și sunt cremoase. Se amestecă untul și se gustă sarea. Păstrați cald.
Se prăjește slănina într-o tigaie mare de saut la foc mediu, până când este crocantă.
Scoateți slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se adaugă ceapa în tigaie și se fierbe în grăsimea de slănină până se înmoaie. Păstrați cald.
Înveliți bine fileurile cu condimente Cajun și presărați ambele părți cu sare și piper.
Încălziți untul într-o tigaie mare și curată saut sau în tigaia cu slănină la foc mediu-mare.
Adăugați fileurile de pește și prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. În timp ce peștele se gătește, spargeți ouăle în tigaie și prăjiți-le alături de pește sau prăjiți-le într-o tigaie separată dacă tigaia nu este suficient de mare pentru a găzdui ambele.
Spoon crupe în două boluri mari de servire de mică adâncime și se presară cu șuncă și ceapă saut. Completați fiecare cu 2 file de pește și coroana cu un ou.
Așezați avocado și roșii feliate pe lateral și condimentați cu sare și piper.
Plasați băieții de pește de către echipajul de știucă
Place Fish, (C) 2013 Studio Viking
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS