Crupe cu cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Grits cu cârnați. O porție conține 404 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de porumb, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cârnați și ouă, Creveți, cârnați și crupe, și Sos de cârnați și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți cârnații într-o tigaie la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge.
Aduceți 4 1/2 căni de apă și sare la fiert într-o cratiță mare; adăugați grâu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă cârnați, făină de porumb și piper; gatiti, amestecand ocazional, 5 minute. Lingură într-o foaie de 9 - x 5-inch căptușită cu folie; se răcește 8 ore.
Scoateți pâinea din tigaie; tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch.
Gatiti feliile, in loturi, intr-o tigaie acoperita cu spray de gatit la foc mediu-mare 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Notă: doar pentru testarea pupozelor, am folosit cârnați Smithfield cu 40% mai puțini grăsimi.