Crunchy Cinnamon Burst Cheerios Cookie-Uri

Crunchy Cinnamon Burst Cheerios Cookie-Uri
Crunchy Cinnamon Burst Cheerios cookie-urile de la Moscova ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 148 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan, scurtare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scorțișoară Burst Cheerios Amestec De Gustări, Cinnamon Burst Cheerios, și Cinnamon Burst Cheerios Bare De Marshmallow pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, untul, scurtarea și ouăle cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați făină, cremă de tartru, bicarbonat de sodiu, sare și 1/4 linguriță de scorțișoară. Bateți la viteză mică până se amestecă. Se amestecă cerealele, nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Nucă De CocosNucă De Cocos
CerealeCereale
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat și 1 linguriță de scorțișoară. Formați aluatul în bile de 1 1/4 inch; Se rulează în amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de biscuiți negrase; aplatizați cu sticlă înmuiată în amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară cu amestec de zahăr. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista