Crumble De Afine Nectarine
Crumble de afine Nectarine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 10. O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Taste of Home necesită nucșoară măcinată, zahăr brun, zahăr și nectarine. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Plăcintă cu nectarine de afine cu Crumble de migdale (fără Gluten + fără zahăr rafinat), Mure-Nectarine Crumble, și Crumble De Nectarină La Grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Curățați nectarinele și îndepărtați gropile; tăiați fructele în 1/2-in. felii.
Așezați într-un castron; adăugați afinele, zahărul și nucșoara.
Stropiți cu suc de lămâie; aruncați ușor.
Transferați la un 3-qt superficial. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron, combinați zahărul brun, untul și albușul de ou; se amestecă bine. Se amestecă firimiturile de macaroon și ovăzul. Se toarna peste amestecul de fructe.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 40-45 minute sau până se rumenesc și se rumenesc în jurul marginilor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crumble. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.