Crown friptură de porc cu umplutură de cârnați
Friptura de porc cu umplutură de cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 3,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 904 calorii. Această rețetă de la Allrecetes are 42 de fani. Un amestec de vermut, făină, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă un minunat scor spoonacular de 89%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crown friptură de porc cu umplutură de cârnați de castan, Crown friptură de porc cu umplutură de mere, și Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt din sticlă de 8x8x2 inch și puneți-l deoparte.
Acoperiți raftul de prăjire cu folie de aluminiu și puneți-l în tigaie.
Se pune coroana friptură, os se termină în sus, pe folie căptușite rack.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Pregătiți umplutura topind 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați și ceapă; gătiți până când cârnații se sfărâmă și se fierb complet.
Se ia de pe foc. Se amestecă pesmet, castane, bulion de pui, pătrunjel, salvie, cimbru, sare și piper.
Se fierbe 2 cani bulion și vermut într-o cratiță mare până se reduce la jumătate.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie la foc mediu, topiți 3 linguri de unt.
Adăugați făină; se amestecă și se fierbe până se rumenesc.
Se adaugă amestecul de bulion și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați slănină; condimentați cu sare și piper.
Scoateți carnea de porc din cuptor și umpleți cavitatea cu umplutură; acoperiți umplutura cu folie.
Transferați umplutura rămasă în vasul de copt pregătit.
Puneți friptura și umplutura suplimentară în cuptor.
Coaceți până când termometrul introdus în centrul registrelor de porc 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră. Ungeți friptura ocazional cu picături.
Transferați friptura în platoul de servire și acoperiți.
Tăiați carnea de porc între oase în cotlet.
Serviți cu umplutură și sos.