Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți crostini de anghinare și fasole acasă. Această rețetă face 6 porții cu 446 calorii, 16g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Un amestec de coajă de lămâie, pecorino romano, inimi de anghinare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Spanac Anghinare Fasole Albă Crostini, Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă, și Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit pentru legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Așezați prosciutto într-un singur strat pe foaia de copt pregătită și coaceți timp de 10 până la 12 minute până când sunt crocante. Se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Pe o altă foaie de copt, aranjați feliile de pâine într-un singur strat. Folosind o perie de patiserie, periați pâinea cu 1/4 cană de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
5
Coaceți până devin aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Într-un robot de bucătărie, combinați inimile de anghinare, fasolea, brânza, busuiocul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul. Pulsați până când amestecul este gros. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Puneți amestecul de anghinare pe crostini. Zdrobiți prosciutto-ul și presărați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Prosciutto
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Stropiți cu ulei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Crostini funcționează foarte bine cu vin spumant, Chianti și Verdicchio. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l - ați putea încerca este Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 600 de dolari.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.