Crostini cu spanac și parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul și parmezanul Crostini. O porție conține 346 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, pâine, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crostini De Mazăre Și Parmezan, Crostini de anghinare și parmezan, și Fistic Parmezan Crostini.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.într-un castron mediu, amestecați împreună spanacul, crema de brânză, parmezanul, maioneza, usturoiul și piperul.
Lingură 2 linguri amestec de brânză pe fiecare felie de pâine.
Se presară cu nuci de pin.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 10 minute sau până când se încălzește bine și nucile sunt prăjite.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.