Crostini Cu Mere De Rozmarin La Grătar
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Crostini cu mere de rozmarin la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 276 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, baghetă, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rozmarin măr și brânză de capră crostini, Muschiulet de porc la gratar cu mustar, rozmarin si marinat, și Fondue Havarti cu crostini de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar de cărbune sau gaz pentru căldură medie (350 până la 450; puteți ține mâna 5 înăuntru. deasupra grătarului de gătit doar 5 până la 7 secunde). Frecați merele cu ulei de măsline și 1 1/2 lingură. rozmarin tocat. Grătați până când apar semne de înmuiere și grătar, aproximativ 4 minute.
Scoateți din grătar și tăiați felii în jumătate.
Grătați feliile de baghetă, întorcând o dată, până când sunt ușor prăjite, aproximativ 1 minut.
Întindeți fiecare bucată de baghetă cu brânză de capră, apoi acoperiți cu o jumătate de felie de mere. Aranjați pe placa de servire și presărați cu rozmarinul tocat rămas.