Crostini clasici de somon afumat

Crostini clasici de somon afumat
Clasic somon afumat crostini este un Hor d ' oeuvre care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 17 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de lămâi, ceapă de primăvară, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crostini De Somon Afumat, Crostini De Somon Afumat, și Crostini De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați somonul în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Se amestecă brânza cu ceapa de primăvară și caperele. A se păstra la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3
Întindeți fiecare crostini cu amestecul de brânză, deasupra cu o fâșie de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
4
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
5
Pentru bazele crostini, tăiați fiecare dintre cele 4 baghete în 20 de felii, cm grosime, capete aruncate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
CrostiniCrostini
6
Stropiți cu ulei de măsline și puneți-l sub grătar. Gatiti 2-3 minute pana devin usor aurii, apoi intoarceti si gatiti inca 1-2 minute pana devin aurii si crocante peste tot. Faceți acest lucru în loturi și depozitați într-un recipient mare, etanș la temperatura camerei, timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chianti, Trandafir Spumant, Vin Spumant, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Crostini. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Revista