Crostini clasici de somon afumat
Clasic somon afumat crostini este un Hor d ' oeuvre care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 17 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de lămâi, ceapă de primăvară, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crostini De Somon Afumat, Crostini De Somon Afumat, și Crostini De Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați somonul în fâșii subțiri.
Se amestecă brânza cu ceapa de primăvară și caperele. A se păstra la frigider până la 2 zile.
Întindeți fiecare crostini cu amestecul de brânză, deasupra cu o fâșie de somon.
Se servește cu pene de lămâie.
Pentru bazele crostini, tăiați fiecare dintre cele 4 baghete în 20 de felii, cm grosime, capete aruncate.
Stropiți cu ulei de măsline și puneți-l sub grătar. Gatiti 2-3 minute pana devin usor aurii, apoi intoarceti si gatiti inca 1-2 minute pana devin aurii si crocante peste tot. Faceți acest lucru în loturi și depozitați într-un recipient mare, etanș la temperatura camerei, timp de până la 3 zile.