Crostata de pere cu smochine și miere

Crostata de pere cu smochine și miere
Crostata de pere cu smochine și miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 487 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostata de pere cu miere, brânză albastră și migdale, Panglici dulci de pere Ricotta cu nuci de miere prăjite și smochine, și Crostata de pere și mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 4 ingrediente înprocesor.
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite,procesați până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Scoateți capacul; lingura 3 linguri icewater peste amestec. Întoarceți capacul la procesor; folosind viraje pornite/oprite, amestecați amestecul până când aluatul formează bilă, adăugând mai multă apă cu gheață până când se usucă. Aplatizați aluatul în disc; înfășurați în plastic și răciți cel puțin 20 minutes.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați-vă răcori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Lăsați aluatul să se înmoaie ușor la camerătemperatura înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți primele 6 ingredienteîn castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați pere și smochine; lossgent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SmochineSmochine
4
Rulați aluatul pe făină ușoarăpergament la pătrat sau rotund de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați pergamentul cu crustă rulată lafoaie de copt fără margini. Amestec de pere de movilă cu sucuri în centrul crustei, lăsând chenar de aluat simplu de 2 până la 3 inci. Folosind ajutorul pergmentas, pliați aluatul peste marginile amestecului de coajă, plisând marginile și ciupind pentru a sigila orice fisuri din aluat, formând pătrat sau rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Ungeți marginile crustei cu smântână;presărați generos cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți crostata până când crusta este aurie,perele sunt fragede, iar sucurile clocotesc rapid, acoperind marginile crustei cu folie dacă se rumenesc prea repede, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți crostata din cuptor; stropiți 2linguri de miere peste umplutura fierbinte. Rulați cuțit subțire lung sau spatulă în jurul marginilor crostatei calde pentru a slăbi. Se răcește crostata pepergament pe foaie de copt până ușorcald, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
CuptorCuptor
9
Transferați pe platou.
10
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista