Crostata cu caise uscate și Taleggio

Crostata cu caise uscate și Taleggio
Crostata cu caise uscate și Taleggio necesită aproximativ 1 oră și 28 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 439 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, suc de lămâie, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Marsalan și Crostata de smochine uscate, Fructe uscate și nuci Crostata, și Kale, Mere Și Caise Uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați făina, sarea și zahărul într-un robot de bucătărie și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și pulsul până când untul este tocat fin și amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați brânza mascarpone și sucul de lămâie și pulsați de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4
Adăugați apa cu gheață și rulați mașina doar până când amestecul este umed și sfărâmicios, dar nu formează o minge. Nu amestecați prea mult. Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de plastic. Apăsați într-un disc, acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Pentru umplere: puneți un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-un bol mediu, combinați caisele, nucile, coaja de lămâie, scorțișoara și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați mierea și amestecați până când toate ingredientele sunt acoperite. Se amestecă 2/3 din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Tăiați o bucată de hârtie pergament pentru a se potrivi într-o foaie de copt de 12 x 17 inci și puneți-o pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Puneți aluatul răcit pe hârtia pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
9
Rotiți aluatul într-un cerc de 11 inci, gros de aproximativ 1/4 inci. Ridicați hârtia pergament și transferați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Puneți umplutura de caise în centrul aluatului, răspândind uniform, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 8 inci. Îndoiți marginea patiseriei și ciupiți-o pentru a sigila orice fisuri din aluat. Aranjați brânza rămasă deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Folosind o perie de patiserie, periați crusta cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
12
Coaceți până când crusta începe să devină aurie, aproximativ 15 până la 18 minute. Acoperiți crostata ușor cu o bucată de folie și gătiți până când crusta este aurie și brânza s-a topit, încă 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Scoateți crostata din cuptor la o placă de tăiere și să descopere. Se răcește timp de 10 minute, apoi se taie în felii și se aranjează pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Serviți cât este încă cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 28 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista