Crostada de piersici și prune

Crostada de piersici și prune
Crostada de piersici și prune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 293 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nuci pecan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostada De Piersici-Migdale, Plăcintă cu piersici și prune, și Plăcintă Cu Prune De Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați fructele cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 232°; setați raftul în poziția inferioară-mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Faceți topping: într-un castron, frecați împreună 1/4 cană de zahăr și coaja de lămâie. Se amestecă făina și sarea. Frecați untul folosind vârful degetelor până când amestecul este sfărâmicios. Aruncați nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pe o suprafață bine făinată, întindeți foietaj până la o rundă aspră de 14 inci. Transferați cu atenție pe foaia de copt. Strecurați amestecul de fructe (aruncați sucul) și lingurați uniform pe produse de patiserie, lăsând o margine de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
FructeFructe
SucSuc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Presărați topping peste umplutură și pliați peste marginile de patiserie.
6
Bateți oul cu 1/4 linguriță. apă rece și ușor perie marginile de patiserie cu spălare de ou. Se da la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Coaceți până când patiseria a început să se rumenească, aproximativ 20 de minute. Reduceți focul la 204°; coaceți până când crusta este maro auriu, fundul este gătit și umplutura clocotește, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Acoperiți cu folie dacă crusta se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați crostada să se odihnească pe foaia de copt pe o grătar timp de 10 minute, apoi transferați-o în raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Tăiați în pene și serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista