Crookneck Squash Frittata
Crookneck Squash Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 50 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Un amestec de sare kosher, parmezan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Și Porumb Crookneck Cu Rețetă De Ceață Humboldt, Caserola Cu Brânză De Casă Crookneck, și Butternut Squash Frittata.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la setarea high broil. Setați un raft în cuptor la 3 până la 4 inci de la broiler.
Într-un castron mediu aruncați dovleceii feliați cu ulei, rozmarin, sare, nucșoară și piper.
Așezați dovlecelul într-un singur strat pe un suport de răcire setat în interiorul unei tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu folie. Se fierbe până când dovlecelul se rumenesc pe 1 parte, aproximativ 8 până la 10 minute.
Bateți ouăle, ricotta și parmezanul împreună într-un bol mediu de amestecare.
Puneți dovleceii într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, sigură pentru cuptor, setată la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie și se amestecă cu o spatulă de silicon pentru a vă asigura că oul intră sub dovlecei. Gătiti fără a agita până când amestecul de ouă s-a așezat pe fund și începe să se așeze deasupra, aproximativ 4 până la 5 minute.
Puneți tigaia sub broiler până se rumenesc ușor și pufoase, aproximativ 3 până la 4 minute. Slăbiți frittata din tigaie mișcând o spatulă de cauciuc în jurul marginilor. Glisați frittata pe o farfurie sau alt vas de servire și tăiați-o în 6 porții.
Serviți cald sau la temperatura camerei.