Crochete de șuncă cu sos de muștar
Crochetele de șuncă cu sos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 197 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de făină, apă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 19%. Încearcă Crochete de orez și șuncă cu sos de roșii, Pâine de șuncă cu sos de muștar, și Șuncă cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați șunca, ceapa și pătrunjelul; pus deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă în amestec de șuncă.
Răspândit într-un 8-in. vas de copt pătrat; acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Într-un castron puțin adânc, combinați oul și apa.
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime. Formați amestecul de șuncă în 12 bile (amestecul va fi moale); rotiți fiecare bilă în amestec de ouă, apoi pesmet. Acoperiți și refrigerați cu 2 ore mai mult.
Într-o tigaie electrică sau o friteuză, încălziți uleiul la 375 CP. Prăjiți crochetele, câte câteva, timp de 2-3 minute sau până se rumenesc, întorcându-se o dată.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă muștarul.