Crocant De Căpșuni-Rubarbă De Modă Veche

Crocant De Căpșuni-Rubarbă De Modă Veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crocantul de căpșuni-rubarbă de modă veche. O porție conține 818 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de tulpini de rubarbă, scorțișoară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Căpșuni-Rubarbă Clare, Căpșuni Rubarbă Clare, și Căpșuni-rubarbă clare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron, aruncați rubarba cu 3/4 cană de zahăr și lăsați să stea 15 minute, amestecând ocazional. Într-un alt castron, aruncați căpșunile cu restul de 1/2 cană de zahăr și lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional. Folosind o lingură cu fante, transferați rubarba în căpșuni; aruncați orice suc de rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați amidonul de porumb, sucul de lămâie și vanilia în fructe și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4
Transferați amestecul într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, amestecați ingredientele împreună până se formează firimituri mari.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Presărați toppingul uniform peste umplutură și coaceți timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și continuați să coaceți timp de aproximativ 30 de minute, până când umplutura de fructe clocotește și toppingul se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați crocantul să se odihnească timp de 10 până la 20 de minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista