Crispy Skin Arctic Char cu varză înăbușită cu unt

Crispy Skin Arctic Char cu varză înăbușită cu unt
Crispy Skin Arctic Char cu varză înăbușită cu unt durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 52 g de grăsimi și un total de 740 de calorii . Pentru 5,17 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână slănină, ulei de canolan, file de carbune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este solid. Încercați Arctic Char, Orez Negru și Napa Cabbage En Papillote , Crispy-Skin Somon cu Napa Cabbage și Arctic Char Tostadas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru varză înăbușită cu unt: gătiți slănina într-o cratiță mare cu părțile înalte la foc mediu-înalt, amestecând din când în când până devine crocantă, aproximativ 12 minute. Folosind o lingura cu fanta, transferati pe o farfurie tapetata cu un prosop de hartie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Slănină Tăiată Gros, TocateFâșii De Slănină Tăiată Gros, Tocate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adaugati untul in aceeasi tigaie, urmat de ceapa. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se caramelizeze, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adauga vinul, otetul si varza. Acoperiți, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți capacul de pe varză și continuați să gătiți până se evaporă tot lichidul. Se amestecă baconul crocant în varză și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Pentru arborele arctic: Secretul pentru o piele crocantă este lipsa de umiditate. Lăsați peștele descoperit la frigider 10 până la 15 minute pentru a se usuca. Apoi uscați peștele cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta orice exces de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Presărați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
7
Încinge o tigaie de fontă sau o tigaie cu fundul greu la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, puneți fileurile cu pielea în jos în tigaie, gătindu-le în reprize dacă este necesar. Folosind spatele unei spatule, apăsați cu putere fileurile timp de cel puțin 20 de secunde pentru a vă asigura că întreaga piele are contact complet cu fundul cratiței. Acest lucru va ajuta la obținerea celei mai crocante piele posibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Continuați să gătiți până când pulpa se gătește și rămâne doar puțin roz, 5 până la 6 minute. Pielea ar trebui să se îndepărteze de fundul tigaii. Dacă este necesar, folosiți o spatulă pentru a slăbi pielea înainte de a răsturna. Întoarceți peștele și continuați să gătiți încă 30 de secunde până la 1 minut înainte de a-l transfera pe o farfurie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți ușor pielea de pește cu un cuțit de toaletă și puneți pielea înapoi în tigaie, cu carnea în jos. Se prăjește încă 1 până la 2 minute la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Transferați pe un suport de sârmă sau pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, moment în care se va întări ca un chip de pește super crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Servește sebelul arctic crocant peste varza înăbușită cu unt și deasupra cu pielea crocantă de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
13
Notă pentru bucătar: îndepărtarea pielii de pește prăjit pe un grătar îl va ajuta să se întărească, lăsând aerul să circule în jurul lui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista