Crisp Prosciutto"Chips"
Crisp Prosciutto "Chips" este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Mamaliga si chipsuri de prosciutto, Supă De Castane Cu Prosciutto Crocant, și Salată de prosciutto cu somon și crisp.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. periați ușor o foaie de copt tapetată cu pergament cu ulei de măsline.
Aranjați felii de prosciutto pe foaie, fără a vă atinge reciproc.
Se introduce în cuptorul fierbinte și se coace până când sunt crocante 10-12 minute. Urmăriți-l cu atenție, deoarece poate arde rapid.
Scoateți foaia din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Nu încercați să mutați "jetoanele" până când nu se răcește complet.