Crisp Prosciutto"Chips"

Crisp Prosciutto
Crisp Prosciutto "Chips" este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Mamaliga si chipsuri de prosciutto, Supă De Castane Cu Prosciutto Crocant, și Salată de prosciutto cu somon și crisp.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. periați ușor o foaie de copt tapetată cu pergament cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aranjați felii de prosciutto pe foaie, fără a vă atinge reciproc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3
Se introduce în cuptorul fierbinte și se coace până când sunt crocante 10-12 minute. Urmăriți-l cu atenție, deoarece poate arde rapid.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți foaia din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă. Nu încercați să mutați "jetoanele" până când nu se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista