Crisp Haricots Verts cu nuci de pin
Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți oregano, haricots verts, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Sauteed Haricots Verts, ardei gras roșu și nuci de pin, Salată crocantă Haricots Verts cu roșii proaspete și usturoi, și Haricots Verts Almondine.
Instrucțiuni
Au gata castron mare apă cu gheață. În oală mare de fierbere apă sărată, blanch haricots verts până clare-licitație, 2 la 3 minute.
Scurgeți, apoi plonjați în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou și se usucă. (Haricots verts pot fi albite cu 1 zi înainte, drenate și uscate și refrigerate până când sunt gata de utilizare.)
În tigaie mare la foc moderat, topiți untul. Gatiti, neacoperit, pana la auriu inchis si parfumat, 2 pana la 3 minute. Se amestecă nuci de pin și pâine prăjită, amestecând, până devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați haricots verts, oregano, sare și piper; aruncați până se încălzește.
Se servește cald sau la temperatura camerei.