Creveți și Oyster Po ' Boys

Creveți și Oyster Po ' Boys
Creveți și Oyster Po ' Boys este un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1150 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de ceapă, sos fierbinte louisiana, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Oyster-și-creveți Po ' Boys, Stridii prăjite și creveți Po ' Boys, și Fried Oyster Po ' Boys.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, înmuiați stridiile și creveții într-un amestec de zară și sos fierbinte timp de 20 până la 30 de minute. Într-un vas superficial, amestecați, împreună făina de porumb, pudra de ceapă, pudra de usturoi, boia de ardei și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Lapte BătutLapte Bătut
Sos FierbinteSos Fierbinte
Făină De PorumbFăină De Porumb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
StridiiStridii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-o friteuză sau o oală cu fund greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți stridiile și creveții și aruncați-le în făina de porumb condimentată. Lucrând în loturi, prăjiți stridiile și creveții până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
StridiiStridii
CrevețiCreveți
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Împărțiți rulourile și ungeți cu maioneză Creolă. Aliniați cu o mulțime de salată mărunțită și felii de roșii. Se acoperă cu stridii prăjite și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
MaionezăMaioneză
Salată VerdeSalată Verde
StridiiStridii
CrevețiCreveți
RolaRola
7
Tăiați fiecare rolă în 2 până la 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Se servește cu sos fierbinte și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
LămâieLămâie
9
Combinați bine toate ingredientele într-un bol mare de amestecare. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Sauvignon Blanc, rossimbroulvine și Albarino sunt alegerile mele de top pentru Po Boy. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este Gamble Family Vineyards Gamble Vineyard Sauvignon Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Gamble Family Vineyards Gamble Vineyard Sauvignon Blanc
Gamble Family Vineyards Gamble Vineyard Sauvignon Blanc
Arome pline de viață de floare de soc cu miere, măr condimentat și marmeladă de citrice. Crisp și răcoritoare aciditate căsătorit cu un suport uleios unctuos mouthfeel arome de pere coapte, tei si iasomie. Finisajul este lung, cu note minerale complexe, piper alb și citrice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista