Creveți și legume la grătar cu cuscus perlat

Creveți și legume la grătar cu cuscus perlat
Creveți și legume la grătar cu cuscus perlat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 483 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de creveți, fire de șofran, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cuscus perlat cu legume de toamnă și ceapă caramelizată, Rețetă de cuscus cu legume la grătar, și Legume la grătar și năut cu cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțet, oregano, cimbru, usturoi, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mic până când sarea este dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați 1/3 cană de ulei într-un flux lent, amestecând până când vinaigreta este combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță largă de 3 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți cuscusul, amestecând ocazional, până când este parfumat și auriu pal, 3 până la 5 minute. În timp ce toasturile de cuscus, amestecați bulionul, apa și șofranul într-o măsură mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
șofranșofran
BulionBulion
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se adaugă în cuscus cu 1/2 linguriță sare și se aduce la foc mic, neacoperit. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când lichidul este absorbit și cuscusul este al dente, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
SareSare
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 10 minute. Se amestecă vinaigreta pentru a se combina, apoi se amestecă 2 linguri în cuscus și se lasă să stea, neacoperit, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CuscusCuscus
6
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Aruncați creveții cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron și filetați 4 sau 5 creveți pe fiecare frigăruie (nu vă înghesuiți sau creveții nu se vor găti uniform).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
8
Curățați ceapa și tăiați ușor capetele rădăcinii, lăsând capetele intacte, apoi înjumătățiți pe lungime și tăiați jumătățile pe lungime în pene de 1/2 inch lățime. Introduceți 1 cules de lemn prin fiecare pană pentru a ține straturile împreună în timp ce grătați, apoi puneți ceapa într-un castron mare cu dovlecei. Aruncați legumele cu restul de 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Frigarui de creveți la grătar pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, întorcându-se o dată cu clești, până când sunt fierte, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
10
Transferați creveții, aruncând frigarui, într-un castron curat și aruncați cu 2 linguri de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
11
Grătiți legumele pe grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți un grătar pe gaz, răsturnând o dată, până când este fraged, aproximativ 5 minute, transferându-se în castron ca la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
12
Scoateți și aruncați murăturile din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
13
Stropiți legumele cu vinaigreta rămasă și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
LegumeLegume
14
Puneți cuscusul pe un platou mare sau pe un vas de servire superficial. Aranjați creveții și legumele deasupra cuscusului și presărați cu feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CuscusCuscus
CrevețiCreveți
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Dacă nu puteți face grătar în aer liber, creveții și legumele pot fi gătite într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, mare (cu 2 arzătoare), la foc moderat. Frigarui de creveți la grătar, întorcându-se o dată, aproximativ 4 minute în total. Legume la grătar, răsturnând o dată, aproximativ 5 minute în total.* Vinaigreta poate fi făcută cu 3 ore înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.* Frigarui de creveți pot fi asamblate cu 2 ore înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic.* Legumele pot fi tăiate, iar ceapa poate fi frigăruită cu 2 ore înainte și răcită, acoperită cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
LegumeLegume
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Grill PanGrill Pan
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista