Creveți Și Ardei Iute Quesadilla

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da creveți & Jalapeno Quesadillan un try. Această rețetă face 15 porții cu 43 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de avocado, tortilla de făină, jalape o brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă Jalapeno Și Quesadilla De Porc Trasă, Cremă Jalapeno Tras Quesadilla De Porc, și Cheddar-jalape salată de quesadilla cu vinetă de Cilantro-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul panini.
Încălziți uleiul în tigaie mică la foc mediu.
Adăugați creveți și ardei roșu; gătiți și amestecați 3 până la 4 min. sau până când creveții devin roz.
Top 1 tortilla cu 1/4 cană Brânză, Creveți, salsa și avocado; acoperiți cu brânză rămasă și tortilla.
Grătar 4 min. sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.