Creveți în stil Tandoori la grătar cu chutney de mentă
Creveții în stil Tandoori la grătar cu chutney de mentă sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 174 calorii, 35g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,44 USD pe porție. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare kosher, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne sau creveți la grătar în stil Tandoori, Frigarui de creveți la grătar cu chutney de coriandru-mentă, și Conopidă Tandoori Prăjită Întreagă Cu Chutney De Mentă.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Creveți fluture făcând o incizie profundă pe lungime de sus în jos în centrul spatelui, fără a tăia până la capăt și devein. 3
Combinați turmericul, boiaua, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați creveți și aruncați pentru a acoperi bine.
Creveți la grătar, deschis plat, pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, întorcându-se o dată, până când este gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. (Alternativ, grătiți creveții într-o tigaie fierbinte, bine condimentată, la foc moderat.) 3
Serviți imediat cu chutney.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.