Creveți-Tasso-Andouille Cârnați Gumbo

Creveți-Tasso-Andouille Cârnați Gumbo
Creveți-Tasso-Andouille Cârnați Gumbo este un lactate gratuit rețetă cu 20 de porții. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 327 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pui-Tasso-Andouille Cârnați Gumbo, Gumbo de creveți cu cârnați Andouille, și Creveți și cârnați Andouille Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați primele 2 ingrediente în bucăți de mărimea mușcăturii.
2
Se introduce într-un cuptor olandez mare la foc mediu și se gătește, amestecând des, 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Ștergeți cuptorul olandez cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu; amestecați treptat în făină și gătiți, amestecând constant, 25 de minute sau până când amestecul este un mahon întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Se amestecă ceapa și următoarele 3 ingrediente; gătiți, amestecând des, 18 până la 20 de minute sau până se înmoaie. Adăugați treptat bulion. Se amestecă cârnați, tasso, cimbru și ardei negri și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
6
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 2 1/2 până la 3 ore. Amestecați creveții în ultimele 15 minute de gătit; amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
7
Se ia de pe foc; se servește peste orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
: Omiteți coapsele de pui și continuați cu pașii 1, 2 și continuați cu Pasul 4, amestecând în 4 lb. creveți brute de dimensiuni medii, decojite și, dacă se dorește, deveined, ultimele 15 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
Creveți BruteCreveți Brute
10
Philip Elliott, Baton Rouge, Louisiana

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții20
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista