Creveți Sângeroși
Creveți sângeroase ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă pe care o căutați. Acest fel principal are 201 calorii, 44G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 6,08 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită amestec Bloody mary îmbuteliat, suc de lămâie, sos de piper și creveți. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți Bloody Mary, Bloody Mary Cu Creveți, și Creveți Bloody Mary.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bloody Mary, sosul de ardei iute și sucul de lămâie. Se amestecă creveții și bucățile de halibut.
Lăsați la marinat timp de 10 până la 15 minute.
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Așezați o tigaie pentru grătar peste suprafața grătarului sau puteți folosi o foaie grea de folie care are găuri înfipte în ea cu o furculiță.
Scurgeți creveții și halibutul într-o strecurătoare, aruncând marinada. Grătiți timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când fructele de mare sunt rumenite și opace.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rosc. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Dom. Vincent Delaporte Sancerre Rose
Tonurile de coacăze roșii strălucitoare dau pauză în timp ce admirați acest vin în pahar. Fruitpacked, prezintă cele mai bune caracteristici ale unui trandafir Sancerre tânăr, cu arome de zmeură și piersici sălbatice. Plin și rotund în gură, se deschide treptat, cu o vioiciune proaspătă fiind temperată de un indiciu de taninuri. Se termină pe note fructate (coacăz negru, zmeură) cu un postgust lung și frumos de citrice.