Creveți saut cu Sherry și ardei iute

Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Saut creveți cu sherry și ardei iute ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, boia de ardei, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Nif ' s Sherry-Ciuperci sotate, Pui sotat cu sos de păstârnac, măr și Sherry, și Saut broccoli rabe cu usturoi și ardei iute (rapiță Fritte).
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați poblano chile și următoarele 3 ingrediente (prin șalotă); saut timp de 30 de secunde, amestecând frecvent.
Adăugați creveți și boia de ardei; saut timp de 4 minute sau până când creveții sunt gata, amestecând frecvent.
Scoateți amestecul de creveți din tigaie.
Adăugați sherry și suc de portocale în tigaie. Se fierbe și se fierbe 3 minute sau până se îngroașă ușor. Se amestecă untul, oregano și ardeiul roșu. Puneți creveții în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.