Creveți Puttanesca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Puttanescan de creveți. Această rețetă servește 8. O porție conține 268 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați paste de păr înger, capere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți și paste Puttanesca, Creveți Zucchini Paste Puttanesca, și Castron de orez puttanesca cu creveți cu capere și roșii.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți pansamentul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați creveți și usturoi; gatiti si amestecati 3 pana la 5 min. sau până când creveții devin roz.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului; se amestecă. Se fierbe la foc mediu-mic 3 până la 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare.
Adăugați amestecul de creveți; se amestecă ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.