Creveți prăjiți și ciuperci cu ghimbir și ceapă verde

Creveți prăjiți și ciuperci cu ghimbir și ceapă verde
Această rețetă face 2 porții cu 326 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Dacă $2.11 pe portie se încadrează în bugetul dvs., creveți prăjiți și ciuperci cu ghimbir și ceapă verde ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. 92 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci de stridii, oțet de orez condimentat, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Prăjiți Și Ciuperci Cu Ghimbir Și Ceapă Verde, Marinat Tri-Tip cu sos de muștar Chinezesc și ceapă verde prăjită și ciuperci, și Fasole verde sotată cu ciuperci și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă ulei de canola, ceapă, coriandru, usturoi, oțet, ghimbir și ulei de susan într-un castron mediu. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți picioarele de la creveți. Frecați cea mai mare parte a amestecului de ceapă sub coji de creveți. Aranjați creveții într-un singur strat pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Adăugați ciuperci la amestecul de ceapă rămas în castron; aruncați pentru a acoperi. Aranjați pe aceeași foaie de copt. Prăjiți creveții până se opac în centru și ciupercile până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Împărțiți între 2 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CrevețiCreveți
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
1
Dacă nu găsiți creveți deveined, folosiți foarfece pentru a tăia de-a lungul părții din spate a fiecărui creveți, expunând vena.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Scoateți vena, lăsând coaja intactă.
3
Per porție: 371 calorii, 30g grăsimi (2g grăsimi saturate), 53mg colesterol, 97mg sodiu, 11g carbohidrați, 2G fibre, 16G proteine
4
Date Nutriționale
5
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista