Creveți prăjiți cu Okra și var

Creveți prăjiți cu Okra și var
Această rețetă servește 4 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, var și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Creveți prăjiți și Okra, Creveți prăjiți la cuptor și Okra Louisiana Po ' Boys, și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți.

Instrucțiuni

1
Așezați creveții într-un castron cu sucul, zahărul și un vârf de sare. Aruncați pentru a acoperi și lăsați la marinat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SucSuc
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă și dați focul la mare. Când spuma de unt dispare, adăugați creveții și marinada și gătiți, amestecând sau aruncând, până când creveții se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute (acest lucru se va întâmpla rapid, deoarece zahărul se va carameliza rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
UntUnt
CrevețiCreveți
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera creveții pe o farfurie, apoi readuceți tigaia în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SobaSoba
TigaieTigaie
4
Adăugați okra și gătiți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și se crispează. Dacă se pare că okra va aglomera tigaia cu care lucrați, gătiți în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă în tigaie și, la foc mare, răzuiți pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați coriandru în tigaie, amestecați totul scurt, apoi transferați okra și coriandru într-un platou de servire. Se acoperă cu creveții sotati și se toarnă sosul de tigaie peste tot. Sare după gust, garnisiți cu pene de var și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrevețiCreveți
SosSos
BameBame
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera creveții pe o farfurie, apoi readuceți tigaia în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
SobaSoba
TigaieTigaie
8
Adăugați okra și gătiți 3 până la 5 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și se crispează. Dacă se pare că okra va aglomera tigaia cu care lucrați, gătiți în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați aproximativ 1/2 cană de apă în tigaie și, la foc mare, răzuiți pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați coriandru în tigaie, amestecați totul scurt, apoi transferați okra și coriandru într-un platou de servire. Se acoperă cu creveții sotati și se toarnă sosul de tigaie peste tot. Sare după gust, garnisiți cu pene de var și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrevețiCreveți
SosSos
BameBame
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista