Creveți Patia (creveți dulci și picante indieni)

Creveți Patia (creveți dulci și picante indieni)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Prawn Patia (creveți dulci și picanți indieni). Această rețetă servește 2 și costă 2,39 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați creveți, zahăr granulat, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Indian dulce și picant, Chili Indian dulce și picant în bolurile de dovlecei de iarnă, și Torturi De Creveți Indieni.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește. Puneți ușor frunzele de curry și dați-vă deoparte în timp ce apar. Se amestecă timp de 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa tocată și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ardeii iute verzi și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
4
Adăugați piureul de roșii și continuați să amestecați până când uleiul se separă de amestecul de roșii de ceapă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Adăugați trecutul de ghimbir-usturoi, ardeiul iute roșu, turmericul și chimenul și continuați să amestecați până când amestecul este parfumat, aproximativ 5 minute, având grijă să vă asigurați că amestecul nu se lipește de fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
TurmericTurmeric
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Adăugați zahărul / jaggery-ul RAS, oțetul și apa și gătiți până când cruditatea roșiei a dispărut, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JaggeryJaggery
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați shrmp, amestecați și lăsați să gătească timp de un minut.
8
Se ia de pe foc. Se lasă să continue gătitul la foc, amestecând ocazional, până când creveții sunt fierți, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
9
Se ornează cu coriandru și se servește cu orez alb și daal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista