Creveți parmezan cu usturoi cu felii de lămâie la grătar

Creveți parmezan cu usturoi cu felii de lămâie la grătar
Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi Parmezan Felii De Vinete, Dovlecei la grătar cu lămâie, usturoi și parmezan, și Usturoi Jalapeno Creveți La Grătar.

Instrucțiuni

1
Spălați bine creveții și puneți-i într-un vas superficial cât mai aproape de un strat. Apoi puneți-le deoparte în cameră temperature.In vasul unui robot de bucătărie combină parmezan, usturoi, suc de lămâie și câte un vârf de sare și piper. Pulsați de 3 sau 4 ori pentru a amesteca. Apoi, cu mașina în funcțiune, stropiți încet în uleiul de măsline până când se obține un sos cremos gros. Este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul. Unu se obține o textură groasă și ușor groasă amestecați rozmarinul cu mâna.Puneți aproximativ jumătate din sosul de usturoi Parmezan deasupra creveților și aruncați pentru a acoperi bine. Strângeți feliile de lămâie între creveți și puneți vasul deoparte aproximativ o oră pentru a se marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Apoi agitați sau ștergeți excesul de sos din creveți și felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Transferați-le pe toate pe grătar peste cărbuni albi sau pe o tigaie pentru grătar setată la foc mediu. Grătiți creveții, întorcându-se o dată, până când încep să-și schimbe culoarea în roz și sunt gătite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Se toarnă sosul de usturoi Parmezan rămas pe fundul unei farfurii de servire. Aranjați deasupra creveții fierți și feliile de lămâie la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Garnisiți cu frunze suplimentare de rozmarin. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista