Creveți parmezan cu usturoi cu felii de lămâie la grătar
Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi Parmezan Felii De Vinete, Dovlecei la grătar cu lămâie, usturoi și parmezan, și Usturoi Jalapeno Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
Spălați bine creveții și puneți-i într-un vas superficial cât mai aproape de un strat. Apoi puneți-le deoparte în cameră temperature.In vasul unui robot de bucătărie combină parmezan, usturoi, suc de lămâie și câte un vârf de sare și piper. Pulsați de 3 sau 4 ori pentru a amesteca. Apoi, cu mașina în funcțiune, stropiți încet în uleiul de măsline până când se obține un sos cremos gros. Este posibil să nu aveți nevoie de tot uleiul. Unu se obține o textură groasă și ușor groasă amestecați rozmarinul cu mâna.Puneți aproximativ jumătate din sosul de usturoi Parmezan deasupra creveților și aruncați pentru a acoperi bine. Strângeți feliile de lămâie între creveți și puneți vasul deoparte aproximativ o oră pentru a se marina.
Încălziți grătarul sau tigaia pentru grătar. Apoi agitați sau ștergeți excesul de sos din creveți și felii de lămâie.
Transferați-le pe toate pe grătar peste cărbuni albi sau pe o tigaie pentru grătar setată la foc mediu. Grătiți creveții, întorcându-se o dată, până când încep să-și schimbe culoarea în roz și sunt gătite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă sosul de usturoi Parmezan rămas pe fundul unei farfurii de servire. Aranjați deasupra creveții fierți și feliile de lămâie la grătar.
Garnisiți cu frunze suplimentare de rozmarin. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat..