Creveți Pad Thai pentru doi

Creveți Pad Thai pentru doi
Reteta creveți Pad Thai pentru doi este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă face 2 porții cu 923 calorii, 18g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, arahide prăjite uscate, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați apa, pasta de tamarind, zahărul de palmier sau brun închis, sosul de pește și sarea și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Sos De PeșteSos De Pește
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Așezați mugurii de fasole, limes și arahide fiecare în propriul castron mic și aranjați lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
ArahideArahide
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
BolBol
2
Așezați sosul de pește, zahărul granulat și ardeiul roșu zdrobit fiecare în propriul castron mic și aranjați pe masa de luat masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Sos De PeșteSos De Pește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Aduceți o cratiță de 3 litri de apă la fierbere completă și rulantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți-l de pe foc și adăugați imediat tăiței de orez, asigurându-vă că sunt complet scufundați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
ApăApă
3
Lăsați tăiței să se înmoaie exact 3 minute (folosiți un cronometru), ridicându-i ocazional și trăgându-i după cum este necesar cu clești sau o furculiță lungă pentru a menține tăiței separați și a-i ajuta să se înmoaie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bucătărie TimerBucătărie Timer
CleșteClește
4
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare mare și clătiți-i sub apă curentă rece. (Dacă tăiței devin lipicioși și aglomerați în timp ce stau în picioare, clătiți-i scurt sub apă rece chiar înainte de gătit, astfel încât să revină la starea lor alunecoasă, fermă, capabilă de aruncare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1
Într-un castron mic, combinați usturoiul și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați creveții, ouăle bătute, mugurii de fasole, verdeața de scallion și arahidele fiecare în propriul castron și aranjați lângă aragaz. Pregătiți 1 castron mediu curat pentru creveții și ouăle fierte și aranjați o farfurie mare sau un platou pentru servire lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
ArahideArahide
CrevețiCreveți
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
BolBol
3
Încălziți o tigaie grea, adâncă de 12 inci sau o tigaie saut sau un wok mare la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează. (Dacă în orice moment în timpul gătitului uleiul începe să fumeze, reduceți focul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul este fierbinte, împrăștiați creveții. Gatiti netulburat pana cand crevetii incep sa isi schimbe culoarea si sa se intareasca, aproximativ 30 de secunde. Aruncați bine, apoi continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când creveții sunt roz, fermi și tocmai fierți, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții în vasul curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
5
Adăugați ouăle și rotiți tigaia pentru a le întinde într-un strat subțire. Gătiți ouăle, ridicând părțile laterale și înclinând tigaia pentru a permite ouălor nefierte să se toarne dedesubt, așa cum ați face cu o omletă, până când ouăle sunt în mare parte setate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia de pe foc și folosiți lingura cu fante pentru a tăia rapid ouăle în bucăți de mușcătură, apoi adăugați-le în vasul cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
7
Așezați tigaia la foc mare și adăugați restul de 2 linguri de ulei vegetal, învârtind tigaia pentru a o acoperi uniform (dacă în orice moment în timpul gătitului uleiul începe să fumeze, reduceți focul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă usturoiul și șalota și se prăjește până se parfumează, aproximativ 5 secunde. Împrăștiați tăiței de orez înmuiați și, folosind clești, întindeți uniform tăiței peste tigaie, ca o plasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
PastePaste
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
9
Lăsați-i să gătească netulburați timp de 15 secunde, apoi scoateți-i spre centru. Aruncați tăiței ușor, apoi întindeți-i din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Se toarnă aproximativ 1/3 din sosul de condimente în jurul marginilor tigaiei și se continuă prăjirea tăiței în același mod, întinzându-le și lăsându-le să gătească netulburate ocazional, până când cea mai mare parte a sosului este absorbită, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați încă o treime din sos și continuați să prăjiți în același mod până când cea mai mare parte a sosului este absorbită și tăiței sunt doar fragede, dar nu moale, aproximativ 30 de secunde. Testați un tăiței sau doi: dacă sunt prea fermi, adăugați aproximativ 2 linguri de apă în jurul marginii tigaiei și continuați să prăjiți până când sunt doar fragede și acoperite uniform cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Întoarceți creveții și ouăle în tigaie, împreună cu orice sucuri colectate în fundul vasului și aruncați-le pentru a le încorpora în tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
CrevețiCreveți
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
13
Adăugați treimea rămasă din sosul de condimente, împreună cu mugurii de fasole, verdeața de scallion și arahidele tocate și gătiți, aruncând, până când sunt amestecate și abia încălzite, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De CondimenteSos De Condimente
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
ArahideArahide
1
Transferați rapid tăiței pe platou, așezându-i la un capăt. Mutați mugurii de fasole rezervați lângă tăiței și aranjați pene de tei rezervate lângă mugurii de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Pană De VarPană De Var
PastePaste
2
Presărați alunele pe tăiței într-o dungă lângă mugurii de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
PastePaste
ArahideArahide
3
Serviți fierbinte, trecând bolurile mici de sos de pește, zahăr și ardei roșu zdrobit, astfel încât oaspeții să își poată aroma porțiile după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De PeșteSos De Pește
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista