Creveți Marocani

Creveții marocani ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, iaurt fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tagine Picant De Creveți Marocani, Creveți Marocani Dulci Și Picante, și Frigarui Marocan De Creveți Și Legume La Grătar.
Instrucțiuni
Combinați primele 13 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați creveți; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider 2 ore, amestecând ocazional.
În timp ce creveții se marinează, înmuiați frigarui de lemn de 6 (12 inci) în apă cu 30 de minute înainte de grătar. Filetați creveții uniform pe frigarui.
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.