Creveți La Grătar Scampi

Gratar Scampi creveți ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 490 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, creveți jumbo, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți La Grătar Scampi, și Somon la grătar și creveți Scampi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți creveții într-un vas mare de copt.
Combinați uleiul de canola, usturoiul, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul într-un mic robot de bucătărie și procesați până când usturoiul este oarecum asemănător cu pasta.
Se toarnă acest amestec peste creveți și se lasă să se marineze timp de 30 de minute.
Aprindeți un grătar la foc mare.
Se strecoară creveții din marinată și se condimentează cu sare și piper negru, după gust. Grătați creveții pe ambele părți până când sunt ușor carbonizați și tocmai gătiți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (Vezi nota bucătarului).
Transferați creveții pe o farfurie.
Topiți untul într-o tigaie mare așezată peste grătarele grătarului.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, tarhonul și frunzele de cimbru și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați creveții și gătiți, aruncând o dată, aproximativ 1 minut. Finalizați cu pătrunjelul și reglați condimentele, dacă este necesar.
Transferați creveții într-un platou de servire și garnisiți cu cimbru și pătrunjel.