Creveți La Grătar Caesar
Creveți la grătar Caesar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 122 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, suc de lămâie, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Creveți La Grătar-Caesar, Salată De Caesar Cu Creveți La Grătar, și Salată De Caesar Cu Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
Salata goală și crutoanele din salată se amestecă într-un castron; rece. Puneți deoparte pansamentul pentru salată și pachetele de brânză parmezan.
Peel și, dacă se dorește, devein creveți.
Combinați creveții și următoarele 6 ingrediente într-un castron; aruncați pentru a acoperi. Filetați creveții pe 4 (10") frigarui de metal. Grătar la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Scoateți creveții din frigarui, dacă doriți.
Aruncați ușor salata cu cantitatea dorită de pansament rezervat. Împărțiți salata între plăcile individuale de servire. Topiți fiecare salată cu 6 creveți și presărați cu brânză rezervată.