Creveți de usturoi în sos de roșii

Creveți de usturoi în sos de roșii
Creveții de usturoi în sos de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 364 calorii, 48G de proteine, și 16g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.33 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, roșii, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți de ghimbir-usturoi cu sos de roșii picant, Pastan de creveți, roșii și spanac în sos de unt de usturoi, și Creveți de usturoi în sos de roșii de lămâie de nucă de cocos {cină rapidă și sănătoasă!}.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați creveții, usturoiul, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul negru și gătiți, amestecând ocazional, până când creveții sunt gata, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți creveții cu o lingură pliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați roșiile proaspete, roșiile conservate, rozmarinul, caperele și măslinele în tigaie. Reduceți focul și fierbeți, acoperit, timp de 15 minute. Se amestecă creveții și se fierbe până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Variație: înlocuiți patru piept de pui dezosat, fără piele, pentru creveți. Faceți sosul separat sotând usturoiul timp de un minut, adăugând fulgii de ardei roșu, sare și piper negru, apoi continuați cu Pasul într-o tigaie medie, încălziți doar o lingură de ulei la foc moderat. Condimentează pieptul de pui cu un sfert de linguriță de sare și o a opta linguriță de piper și pune-le în tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste, aproximativ cinci minute. Întoarceți și gătiți până aproape gata, cu aproximativ trei minute mai mult. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați la abur cinci minute. Puneți puiul cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Recomandare de vin: un roșu neted, cu corp mediu, din sudul Italiei, cum ar fi un Cir sau Regaleali Rosso, va rezista la sosul gutsy fără a învinge creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista