Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de usturoi la grătar cu sos Romesco. Această rețetă servește 8 și costă 3,01 USD pe porție. O porție conține 256 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, pâine, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Creveți la grătar cu sos Romesco, Creveti la gratar cu cacao-sos Romesco, și Frigarui de creveti la gratar cu Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare, combinați creveții, uleiul de măsline, zahărul, pimento, sarea, usturoiul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
1 Portocala, Coaja
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Lăsați creveții să se marineze timp de 20 de minute. Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mare. Când tigaia pentru grătar este fierbinte, grătați creveții până când sunt doar gătite și devin roz, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se servește imediat cu sosul Romesco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Sugestie de vin pentru această rețetă: Pinot Grigio
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot Grigio
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Într-un robot de bucătărie, procesați migdalele prăjite până la pământ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Adăugați ardeii roșii prăjiți, uleiul de măsline, oțetul, ardeiul cayenne, pâinea și usturoiul. Procesați până când amestecul este neted. Condimentează sosul cu sare și piper și transferă-l într-un bol de servire pentru a servi alături de creveții la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți La Grătar
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.