Creveți de cocos cu sos de scufundare

Creveți de cocos cu sos de scufundare
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, Creveți cu nucă de cocos cu sos de scufundare ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 401 de calorii, 30 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 3,34 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, muștar maro picant, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Creveții de cocos cu sos de scufundare, Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare și Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare de mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune 2 linguri de lapte de cocos intr-un castron mic; se acopera si se da la frigider. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați jalapeno, coriandru și laptele de cocos rămas. Curățați și devineți creveții, lăsând coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați în coș; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Dați la frigider timp de 1 oră.
3
Pune faina intr-un bol putin adanc. Intr-un alt castron, batem usor albusurile. Într-un al treilea castron, combinați pesmetul și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți și aruncați marinata. Înmuiați creveții în făină și albușuri, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Puneți pe o tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 400° timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Între timp, pentru sosul de scufundare, adăugați conserve și muștar în laptele de cocos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Revista