Creveți de cocos cu sos de scufundare

Creveți de cocos cu sos de scufundare
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, Creveți cu nucă de cocos cu sos de scufundare ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 401 de calorii, 30 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 3,34 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, muștar maro picant, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Creveții de cocos cu sos de scufundare, Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare și Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare de mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune 2 linguri de lapte de cocos intr-un castron mic; se acopera si se da la frigider. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați jalapeno, coriandru și laptele de cocos rămas. Curățați și devineți creveții, lăsând coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați în coș; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Dați la frigider timp de 1 oră.
3
Pune faina intr-un bol putin adanc. Intr-un alt castron, batem usor albusurile. Într-un al treilea castron, combinați pesmetul și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scurgeți și aruncați marinata. Înmuiați creveții în făină și albușuri, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Puneți pe o tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți la 400° timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Între timp, pentru sosul de scufundare, adăugați conserve și muștar în laptele de cocos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
ConservăConservă
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Revista