Creveți de alune în frunze de andive
Creveții de alune în frunze de andive sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 36 de porții. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de suc de lămâie, creveți, frunze de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Mere, Brânză Albastră Și Alune Pe Frunze De Andive, Salată De Creveți Și Avocado Pe Frunze De Andive, și Frunze De Andive Cu Mousse De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o farfurie de plăcintă, prăjiți alunele timp de aproximativ 10 minute, sau până când sunt parfumate și rumenite.
Transferați nucile fierbinți pe un prosop de bucătărie și frecați-le împreună pentru a îndepărta pielea.
Lăsați nucile să se răcească complet, apoi tocați-le grosolan.
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă sărată la fiert cu usturoiul zdrobit.
Adăugați creveții și gătiți până se opac, aproximativ 2 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească; aruncați usturoiul.
Într-un castron mare, bateți sucul de lămâie cu usturoiul tocat, 1/2 linguriță de sare și un vârf generos de piper.
Bateți uleiurile de alune și măsline, apoi amestecați busuiocul, frunzele de țelină, scallion și 2 linguri de alune tocate.
Tăiați gros creveții și adăugați la pansament. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi.
Aranjați frunzele de andive pe un platou mare și puneți salata de creveți pe ele.
Se presară cu restul de 1 lingură de alune și se servește.