Creveți Curry

Creveți Curry
Curry creveți ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sos de roșii, pudră de curry, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry Roșii, și Curry De Creveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când este foarte fierbinte, adăugați pudra de curry. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, scallionul, usturoiul, ardeiul dulce, piperul Scotch bonnet și piperul negru. Gatiti, amestecand constant, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
Piper NegruPiper Negru
Ardei DulceArdei Dulce
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați sosul de roșii sau pasta și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
4
Adăugați apa și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Adăugați okra și creveții. Reduceți focul la mediu, acoperiți și gătiți până când creveții sunt doar fierți, aproximativ 5 minute. Cel mai bine se servește fierbinte, direct din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista