Creveți Cu Rodie Condimentată

Creveți Cu Rodie Condimentată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de rodie condimentați. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 464 calorii, 16g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sare kosher, cayenne și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparkler De Rodie Condimentat, Sipper De Rodie Condimentat, și Sangria Cu Rodie Condimentată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Revista